Glass half-empty

November 28, 2014

Hanasaaren ruotsalais-suomalaisessa kulttuurikeskuksessa järjestettiin 27.11.2014 Tulevaisuusfoorumi, mihin meillä oli ilo saada kutsu osallistua. Seminaarin annista voisi kirjoittaa pitkähkönkin artikkelin, mutta Puolan suhteen olennaisin tiivistyy Deutsche Bankin entisen pääjohtajan Josef Ackermannin kommenttiin:

 

"Those countries will win who sees glass half empty".

 

Lause oli suunnattu suomalais-ruotsalaiselle yleisölle, ehkä pienenä piikkinä, who knows... mutta väittäisin että täällä Puolassa nälkä menestyä ja houkutella investointeja on kova - lasi ei ole lähelläkään täynnä.

 

Muita mielenkiintoisia puhujia Tulevaisuusfoorumissa olivat Björn Wahlroos, Jacob Wallenberg ja Alexander Stubb sekä tilaisuuden avauksen yhteydessä puhunut H.K.K. Ruotsin kruununprinsessa Victoria.


 

 

Please reload

Hyödyllisiä Puola -linkkejä

June 17, 2014

1/1
Please reload

Recent Posts

April 22, 2020

Please reload