Investorit tyytyväisiä Puolaan

December 15, 2015

98% ulkomaisista investoijista on tyytyväisiä Puolan investoitiinsa ja olisi valmis tekemään saman uudestaan, tietää kertoa PAIiIZ:n tutkimus (tämä lyhennehirviö on siis Puolan valtion investointi- ja informaatiotoimisto). Asteikolla 1-5 Puolan arvosanaksi tässä tutkimuksessa tuli tasan 3,7 - paras tulos sitten vuoden 2007.

 

Tutkimukseen osallistuneen yritykset arvostivat Puolassa eniten taloudellista ja poliittista vakautta, suurta kotimarkkinaa sekä puolalaisen työvoiman kompetensseja. Eniten pyyhkeitä sai byrokratia - toisaalta hankala kuvitella montaa maata jossa siitä ei valitettaisi. Tutkimuksessa mitattiin yli 20 osa-aluetta, joista suurimman harppauksen sitten finanssikriisin on ottanut infrastruktuuri ja logistiikka; mikä on ihan odotettua sillä Puolassa on tällä välin avattu yli 2000km uutta moottoritietä.

 

 

 

 

Please reload

Hyödyllisiä Puola -linkkejä

June 17, 2014

1/1
Please reload

Recent Posts

April 22, 2020

Please reload