EU-rahoitusta Puolasta

April 26, 2016

Olen aiemminkin kirjoittanut mahdollisuuksista EU-tukiin Puolassa - nämä mahdollisuuthan ovat avoimia myös suomalaisille yrityksille. Puola saa meneillään olevalle kaudelle yli 80 miljardia euroa ja hakukierrokset ovat alkaneet.

 

Alla linkki suurlähetystömme kattavaan kirjoitukseen aiheesta. Lisäyksenä kirjoitukseen on mainittava, että EU-tukien rumbaa pyörittää laaja joukko konsultointiyrityksiä, jotka hoitavat hakemukset (usein success feellä) sekä paperityön itse tukijakson aikana.

 

Lisäksi Puola tarjoaa verohelpotuksia, mikäli investointi kohdistuu erityistalousalueelle (SEZ). Nämä tuet ovat huomattavasti suoraviivaisempia kuin EU-tuet - tuki myönnetään tuloverohelpotuksen muodossa, joka on %-osuus investoinnin määrästä. Prosentti määräytyy SEZ:n sijainnin ja investoinnin koon perusteella. Hakuaika on n. 1-2kk ja tuet ovat voimassa 2026 saakka.

 

Mikäli kiinnostuit näistä mahdollisuuksista, ota yhteyttä niin katsotaan löytyisikö sopiva projekti!

 

http://www.finland.pl/public/default.aspx?contentid=344410&nodeid=40900&culture=fi-FI

Please reload

Hyödyllisiä Puola -linkkejä

June 17, 2014

1/1
Please reload

Recent Posts

April 22, 2020

Please reload