Budma -messuilla vipinää

February 15, 2019

Poznanissa järjestettiin vuotuiset rakennusalan suurmessut männä viikolla.

Näytteilleasettajia on tuhatkunta ja kävijöitä n. 50 000.

 

Järjestimme yhdessä Centrian kanssa Finlandia SPOT2 -projektin tiimoilta yhteisosaston, jossa 6 suomalaista yritystä esitteli tuotteittaan / palveluitaan + teimme yhden oman osaston palveluna. Tunnelma oli tiivis, kävijöitä riitti joka päivälle ja osallistujille näytti tippuvan mukavaan tahtiin kyselyitä sekä tarjouspyyntöjä. Palveluun sisältyi standipaikan lisäksi B2B -tapaamisia, jossa järjestimme suoria asiakaskontakteja halutuilta yrityksiltä / toimialoilta sekä yritysvierailuja.

 

Konsepti toimi mainiosti, ja ensi vuonna pitänee laittaa kunnon höyry päälle!

Please reload

Hyödyllisiä Puola -linkkejä

June 17, 2014

1/1
Please reload

Recent Posts

April 22, 2020

Please reload