top of page
Search
  • tuomasasunmaa

Itsenäisyyspäivän vastaanotto

Kauppakillan järjestämät Suomi 102 -juhlat pidettiin tänä vuonna Varsovassa, legendaarisessa Hotel Bristolissa perjantaina 6.joulukuuta. Juhliin osallistui noin 120 suomalaisen businessyhteisön edustajaa ja juhlia kunniottivat läsnäolollaan myös Suomen ja Eestin suurlähettiläät. Hotel Bristolin ja Suomen yhteys juhli tänä vuonna satavuotista taivaltaan, olihan itsenäisen Suomen ensimmäinen "lähetystö" nimenomaan Hotel Bristolissa vuonna 1919 ennen varsinaiseen lähetystökiinteistöön asettumista.

Tilaisuutta sponsoroivat YIT, KONE, Nordea, Fortum, Teknos ja meidän Spondeomme (hyvässä seurassa siis..).

Video juhlista: https://www.linkedin.com/posts/tuomas-asunmaa-77492718_yit-kone-nordea-activity-6612306299147341824-qimK

bottom of page