Round table -webinaari suurlähetystön kanssa

May 29, 2020

Kauppakilta järjesti yhdessä mainion suurlähetystömme kanssa männä viikolla webinaarin jäsenilleen - aiheena keskustelu koronan vaikutuksista liiketoimintaan, näkymät ja kokemuksen hallituksen koronapaketeista. Tilaisuudessa oli vajaa 20 yritystä läsnä ja saimme kokea mielenkiintoisia ja värikkäitäkin kuvauksia tästä poikkeuksellisesta keväästä.

 

Yritykset ovat kärsineet koronalockdownista eri lailla - jotkut ovat jopa hyötyneet, mutta yhtä kaikki näkymät ovat sumeahkot. Liikuttava yksimielisyys saavutettiin siinä, että hallituksien tukipakettien yksityiskohtainen ymmärtäminen oli hankalaa (jopa kirjanpitäjille sekä lakimiehille). Myös hakuprosessi sekä sen seuranta oli keskusteluun osallistujien mielestä hieman hätäisesti toteutettu. Toisaalta, Puolan hallitus on tuonut paketteja ja apumekanismeja ns. tuotantoon hyvin tarmokkaasti verrattuna Suomen kollegoihin.

Please reload

Hyödyllisiä Puola -linkkejä

June 17, 2014

1/1
Please reload

Recent Posts

April 22, 2020

Please reload