Toista aaltoa pukkaa - matkustus hankaloittuu

August 8, 2020

Koronapandemian toinen aalto on tuloillaan Puolassa. Uusien tartuntatapauksien lukumäärä on hitaassa nousutrendissä ja all-time-high -numerot paukkuvat lähes joka päivä. Tällä hetkellä uusia tapauksia on noin/yli 800 per päivä.

 

Hallitus on julistanut ns. punaiset alueet (ks. alla) ja näillä alueilla tulee ylimääräisiä rajoituksia, esim maskipakko julkisilla paikoilla. Myös häiden ja muiden tapahtumien järjestämistä tullaan rajoittamaan.

 

Monet asiakkaat ja kontaktit ovat valitelleet lentojen perumisia (Wizzair, Finnair), jotka ovat hankaloittaneet matkustamista Puolaan. Liettua on myös ottamassa rajatarkastuksia uudelleen käyttöön Puolan vastaisella rajallaan.

 

 

 

 

Please reload

Hyödyllisiä Puola -linkkejä

June 17, 2014

1/1
Please reload

Recent Posts

April 22, 2020

Please reload