top of page

CLIENTSOUR PUBLICATION
 
Alla muutamia esimerkkejä toiminnastamme.
Katso referenssejä myös katalogistamme:

 

REFERENSSIT


REFERENSSIPROJEKTEJAMME

 

2021 projektejamme

- Go-to -market projektit (Ks. Blogista Variantum -case, Vastuu Group jne., IoT asiakas, rakennusala, teollisuuden VOC..)

- Jälleenmyyjäverkoston rakentaminen Euroopan laajuisesti (asiakas: pörssilistattu IT-firma, ruotsalainen IT-yritys)

- Asiakkaiden kartoitus, lähestyminen sekä tapaamisten buukkaus Puola + Tsekki, Slovakia, Unkari (asiakas: renewable energy -yritys sekä energia-alan järjestelmätoimija)

- Tuotantotilojen kartoitus - vuokra / osto 

- Myynti-insinöörimme liisaus - teollisuuden asiakkaiden lähestyminen ja myyntineuvotteluiden kick-off

- Konsultointiprojekteja liittyen työsopimuksiin, lähetettyihin työntekijöihin sekä agenttisopimuksiin + NDA:t

- Markkinatutkimuksia (B2C -palvelu, metalliala, retail, huonekalu..)

- Teollisuuden niche -alan työvoiman kartoitusprojekti (palkat, saatavuus, ulkomaiset, koulutus jne)

- HR-projekti -> HR-manuaali työntekijöille, tilannekartoitus, suositukset, tyytyväisyyskysely

......

+ Rekrytointi- ja headhuntprojektit, esim

Country Manager, Automation Engineer, Product Development Engineer, Design Engineer, Marketing Manager & Marketing Coordinator, Field Technician, Sales Manager, Production Manager, Factory Manager, Electrician, Assembler, Quality Specialist, Customer Support, Project Manager (IT)..

Vanhempia projektejamme: 

Tuotannon aloittaminen

Project Management -palvelu, joka sisälsi tuotantotilojen ja tarjousten etsimisen, tutustumiskierrokset, avustamisen sopimusneuvotteluissa, yrityksen perustamisen, työmiesten ja työnjohdon rekrytoinnin sekä käytännön asioissa koordinoinnin. Ensi kontaktista tuotannon aloitukseen meni alle 6kk.

Asiakas: Stofix

Yrityskaupat

Onko yrityskauppa Puolassa mietinnän alla? Hyödynnän paikallisia yritystietokantoja, kontaktejamme sekä tietämystä kohdeyritysten screenaukseen sekä koordinoin projektin järjestämällä tarvittavat tapaamiset ja alkuvaiheen tunnustelut. Teen yhteistyötä paikallisten lakimiesten sekä yrityskauppa-asiantuntijoiden kanssa.

Asiakkaat: mm. HUB logistics | konepajayritys | B2B palvelu

 

Temporary Management: Nordcloud Poznan office syksy 2017

Rekrytointi

Perustimme ja ylösajoimme puolalaisia työmiehiä välittävän rekrytointiyrityksen vuonna 2011, josta teimme exitin 2014. Teimme teollisuuden työmisten rekrytointia niin Uruguyahun sekä Suomeen.

Myynnin aloittaminen ja etabloituminen:

Sensire - 6 viikossa markkinakartoitus, messut, myyntimiehen sisäänajo, materiaalit puolaksi ja ensimmäiset pilottiprojektit!

Markkinatutkimukset ja konseptikartoitus

Konseptin potentiaalin kartoitus ja markkinan analyysi ovat tyypillisiä ja tehokkaita tapoja aloittaa Puola -projekti. Tyypillinen alkuvaiheen markkinatutkimus on 5-15 työpäivää ja toimitusaika 3-6 viikkoa. 

Referenssejä mm. Valio, Ukko.fi, Stalatube sekä monet muut.

Jakelukanavan etsintä

Tyypillinen toimeksiantomme on myyntikanavan kartoitus ja tapaamisten järjestäminen. Teemme taustatyön, selvitykset ja järjestämme tapaamiset Puolassa paikan päällä ja toimimme tarvittaessa tulkkina. Aikaisempia projekteja on olleet mm designtuote, elintarvikkeet sekä hitsausteknologia.

Tuonti Puolasta

Onko mielessäsi tuote, jota voit myydä esim. nettikaupassasi tai jonka nykyiset hinnat haluaisit kilpailuttaa? Hoidamme projektiluontoisesti sopimukset, käytännön järjestelyt sekä logistiikan. Kilpailutamme ja etsimme tarjouksia asiakkaillemme jatkuvasti - niin muovipurkeista ja lastentarvikkeista teollisuuden turvavälineisiin ja gluteenittomiin tuotteisii

bottom of page