Tiimi

Yhteensä yli 20v kokemusta suomalaisten yritysten avustamisesta Puolassa!
Palvelulupauksemme on "agile, fair and flexible - and the best"

 

Esittelyt

Tuomas Asunmaa | CEO & Founder

KTM Oulusta, Puolan kanssa tekemisissä vuodesta 2005 lähtien. Aikaisempi työhistoria mm. Valkea Median johtoryhmän jäsen 2008-2011; Finance ERP & Fintech -kokemusta yli 10v; paikallisen henkilöstövuokrausyrityksen perustaja; yrittäjänä 9 vuotta.

2019 -> Suomalaisen Kauppakillan pj Puolassa.

Andrzej Wisniewski | Senior Business Consultant

Andrzej liittyi tiimiimme vuonna 2016 ja on tätä nykyä meidän seniorkonsulttimme. ”Antti” tai "Andy". Hän on opiskellut niin Puolassa kuin Isossa-Britanniassa ja on myös koulutukseltaan KTM.

 

 

Weronika Gidel-Asunmaa | Rekrytointi, PR ja hallinto

Weronika perusti ja ylösajoi paikallisen henkilöstövuokrausfirman v.2011, ja joka myytiin v.2014. Tässä projektissa hän oli rekrytoimassa yli 400 työmiestä eri tehtäviin. Weran toimenkuvaan kuuluu edelleen rekrytointi ja konsultointiprojekteissa avustaminen (etenkin FMGC) sekä PR ja hallintotoimet. Weronika on myös kv-kaupan KTM Poznanista.

Kamil Przybylowski | Marketing, rekrytointi

Kamil vastaa meidän ja asiakkaidemme markkinointi- ja PR projekteista. Hänen vahvuuksiaan on sisällöntuotanto hands on – meiningillä (grafiikat, content, videot) sekä avustaminen rekrytoinneissa. Kamil on, yllätys yllätys, myöskin Poznanin kauppakorkeasta ja viimeisen vuoden opiskelija.

Szymon Subkowski | Junior Business Consultant

Szymon on meidän search engine ja oikea käsi monissa projekteissa. Hän aloitti vähitellen opiskelujen osana ja on nyt tiimin vakiojäsen. Szymon on myös valmistumassa oleva talentti, joka tekee projekteja laidasta laitaan ja elää haasteista.

Klaara Surakka | Harjoittelija

Klaara on kevään 2020 työharjoittelussa yrityksessämme osana hänen kv. busineksen opiskelujaan. Klaara opiskelee Hollannissa ja on asunut niin Afrikassa kuin Kanadassakin.

Lisäksi rosterissamme on freelance -pohjalta temporary Sales Manager sekä suomi-puola tulkkeja.