top of page
spondeo4.png

TIIMI

Esittelyt
Tuomas Asunmaa
Founder & CEO

tuomas@spondeo.fi | Phone: +48 514 615 048

                                                  +358 50 535 2525

  • LinkedIn - Czarny Krąg
Weronika Gidel-Asunmaa
Rekrytointi, PR ja hallinto

weronika@spondeo.fi | Phone: +48 603 256 526

Alunperin Oulusta, Puolan kanssa tekemisissä vuodesta 2005 lähtien ja yrittäjänä Puolassa vuodesta 2011. Spondeon lisäksi kokemusta mm konsultoinnista fintech -alalle, finance manager puolalaisessa mediayhtiössä sekä henkilöstövuokrauksesta. Suomalaisen kauppakillan pj Puolassa ja Skandinaavisen kauppakamarin hallituksen jäsen 2019->.

Lähtöisin Koscianista Poznanin lähettyviltä ja koko työura tehty suomalaisten yritysten kanssa! Weronika perusti ja ylösajoi paikallisen henkilöstövuokrausfirman v.2011, ja joka myytiin v.2014. Weronika vetää meidän rekrytointitiimiämme ja keskittynyt etenkin teollisuuden asiakkaisiimme. Hän avustaa myös konsultointiprojekteissa sekä markkinoinnissa. Weronika on kv-kaupan M.Sc. Poznanista.

andrzej www.jpg
Andrzej Wiśniewski
Senior Business Consultant

andrzej@spondeo.fi | Phone: +48 692 140 805

Andrzej liittyi tiimiimme vuonna 2016 ja on tätä nykyä meidän seniorkonsulttimme ja keskittynyt etenkin IT-, energia- että teollisuussektorin asiakkaisiin sekä myyntiprojekteihin. Hän on opiskellut niin Puolassa kuin Isossa-Britanniassa ja on myös koulutukseltaan KTM.

IMG_3215.jpeg
Anna Jędrzejewska
Recruiter & Business Consultant

anna@spondeo.fi 

Anna on vahvistanut tiimiämme vuodesta 2021 lähtien. Hänen työnkuvaansa kuuluu rekrytoinnin tehtävät, konsultointiprojektien ja esim. LinkedIN-tilimme viisualisointi sekä julkaisumme Finnish Business & Culture in Poland graafinen toimitus. Anna on, kuinkas muuten, valmistunut samasta Poznanin "kauppakorkeasta".

Fotka.jpg
Piotr Gidel
Business Consultant

piotr.gidel@spondeo.fi

Piotr on taustaltaan lakimies, ja tehnyt ison osan työurastaan HR:n parissa. Hän liittyi Spondeon tiimiin v. 2022 ja avustaa konsultointi- ja myyntiprojekteissa Varsovasta käsin.

1637064746645-modified.png
Tetiana (Tania) Sen
Talent Acquisition Specialist

tania@spondeo.fi

Tania liittyi Spondeoon keväällä 2022 ja toimi ulkoistettuna talent acquisition specialistina Efectellä syksyyn 2023 saakka, rekrytoiden IT-osaajia Suomesta ja Euroopasta. Aiemmin hän toimi globaalissa IT-rekrytointiyrityksessä Lvivissä, Ukrainas

Bez tytułu copy.png
Julia Morta
Business Consultant

julia@spondeo.fi

Julia on myöskin ollut Spondeolla vuodesta 2021 lähtien, hän vastaa markkinoinnin, uutiskirjeemme, julkaisumme ja SoMe:n sisällöstä sekä osallistuu moniin konsultointiprojekteihin markkina-analyysien ja analyysien merkeissä. Julia on myös Poznanin kauppakorkean kasvatteja, luonnollisesti.

Image from iOS-4.jpg
Natalie Kaczmar
Talent Acquisition Specialist

natalie@spondeo.fi

Natalie liittyi Spondeoon Ukraina-tiimin avauksen yhteydessä 2022. Hän on kokenut rekrytoija joka toimii Lvivistä käsin. Rekryjen lisäksi Natalie osallistuu uutiskirjeemme tekemiseen sekä myyntiprojekteissa prospektointeihin.

1658313063071.jpeg
Mariia Viktoriia Sviata
Creative Consultant

mariia.viktoriia@spondeo.fi 

Mariia-Viktoriia eli Vika vastaa tällä hetkellä Spondeon nettisivuista sekä tekee esim konsultointiprojektien visualisointeja. Lisäksi hän avustaa myynti- ja rekryprojektien etsivätyössä. Vika on alunperin kotoisin Lvivistä, liittyi tiimiimme v- 2022 ja tekee töitä Portugalista käsin.

bottom of page