Tiimi

Yhteensä yli 25v kokemusta suomalaisten yritysten avustamisesta Puolassa!
Palvelulupauksemme on "agile, fair and flexible - and the best"

 

Esittelyt

Tuomas Asunmaa 

CEO & Founder

KTM Oulusta, Puolan kanssa tekemisissä vuodesta 2005 lähtien. Aikaisempi työhistoria mm. Valkea Median johtoryhmän jäsen 2008-2011; Finance ERP & Fintech -kokemusta yli 10v; paikallisen henkilöstövuokrausyrityksen perustaja; yrittäjänä 10 vuotta.

6 vuotta suomalaisen kauppakillan hallituksessa Puolassa, pj 2019-2020.

Skandinaavisen kauppakamarin hallituksen jäsen 2019-> (www.spcc.pl)

IMG_20210719_134040.jpg

Tomasz Wnuk

Junior Business Consultant

Tomek hän tekee kylmälähestymisiä, tiedonhankintaa sekä analyysityötä ja on ylittänyt odotukset näissä! He currently studies International Economic Relations at Poznań University of Economics and Business and is a member of student club of Sustainable Business "Trade Fair".

Weronika Gidel-Asunmaa 

Rekrytointi, PR ja hallinto

Weronika perusti ja ylösajoi paikallisen henkilöstövuokrausfirman v.2011, ja joka myytiin v.2014. Tässä projektissa hän oli rekrytoimassa yli 400 työmiestä eri tehtäviin. Weronika on meidän Senior Recruiter ja keskittynyt etenkin teollisuuden asiakkaisiimme. Hän avustaa myös konsultointiprojekteissa. Hän on myös kv-kaupan KTM Poznanista.

IMG_3215.jpeg

Anna Jędrzejewska

Junior Business Consultant

Anna is working on acquiring new clients, marketing and consulting. She has an experience in accounting and finance. Anna also holds a Master's degree in International Economic Relations from Poznań University of Economics and Business. 

Andrzej Wiśniewski

Senior Business Consultant

Andrzej, myöskin Andyksi tai Antiksi kutsuttu, liittyi tiimiimme vuonna 2016 ja on tätä nykyä meidän seniorkonsulttimme sekä avustaa rekrytoinneissa. Hän on opiskellut niin Puolassa kuin Isossa-Britanniassa ja on myös koulutukseltaan KTM.

Bez tytułu.png

Julia Morta

Junior Business Consultant

Julia is currently taking care of marketing, public relations and business consulting. She previously worked as a freelance content creator and has recently earned a Bachelor's degree in Economics from Poznań University of Economics and Business. 

Lisäksi remmissämme on B2B -pohjalta kaksi erittäin kokenutta sales engineeriä/manageria, jotka ovat aivan loistavia avaamaan ovia asiakkaiden suuntaan Puolassa sekä lähialueilla.

Avoimet paikat:

Growth Hacking:

Etsimme vahvistusta tiimiimme tekemään sourcing -projekteja, asiakaslähestymisiä sekä kylmäsoittoja.

Harjoittelija - suomi

Aina auki myös paikka suomenkieliselle harjoittelijalle - työn voi suorittaa etänä > hakemuksia otetaan vastaan!​

Recruiter & Tech Recruiter

Etsimme tehokasta rekrytoijaa vahvistamaan etärekrytointitiimiämme.