top of page

TOIMITILAT PUOLASTA

Tuotanto- ja logistiikkakeskustilojen vuokrataso on isoissa business parkeissa karkeasti 3,5-6€ per m2 + käyttömaksut (normaalisti n. 1-1,5€ /kk). Isojen toimijoiden BTS-projektien läpivientiaika on n. 8-18kk.

Logistiikka-ala on kehittynyt valtavasti viimeisen 10v aikana, ja esimerkiksi tänne Poznanin laitamille on noussut uusia halleja kuin sieniä sateella - veturina on etenkin logistiikka/e-commerce ja tuotantoinvestoinnit.

 

Toimistotilojen vuokrat vaihtelevat suuresti - riippuen sijainnista ja kuinka moderni kohde on kiikarissa. Modernin toimistotilan vuokrataso Varsovassa voi olla yli 20€/m2 ja muissa isoissa kaupungeissa n. 10-17€/m2. Mikäli toimitilan tarve on 50-150m2, voi toimiston vuokrata helposti myös asuntomarkkinoilta.

 

Vuokrasopimus kaupallisilta toimijoilta on tyypillisesti monikymmensivuinen ja syytä luetuttaa asiaan erikoistuneella lakimiehellä. Pisin mitä olemme vääntäneet oli 184 sivua + liitteet, sisältäen maanjäristykset ja acts of gods.

Meillä on valmiit kontaktit alan toimijoihin ja kokemusta sekä toimistotilojen että tehdaskiinteistöjen etsinnästä sekä sopimusneuvotteluista. Voimme myös jakaa kontaktejamme ihan maksuttakin.

takenori-okada-8F1A1fq2IV0-unsplash.jpg

Yrityksen perustaminen

bianca-fazacas-LMV1x7vuQpQ-unsplash (1).jpg

Verohelpotukset (SEZ)

david-mohseni-4TQhlBmqey0-unsplash.jpg

Työsopimukset

anna-gru-b_RemSkG2uE-unsplash.jpg

Verotus

Image by Sebastian Huber

Businesskulttuuri

Image by Nastya Dulhiier

Toimitilat Puolasta

Image by Christian Lue

EU-tuet

bottom of page