top of page

TOIMINTA 
PUOLASSAToimitilat Puolasta
 

Tuotanto- ja logistiikkakeskustilojen vuokrataso on isoissa business parkeissa karkeasti 3,5-6€ per m2 + käyttömaksut (normaalisti n. 1-1,5€ /kk). Isojen toimijoiden BTS-projektien läpivientiaika on n. 12-18kk. Alan rakentamisen ollessa nyt buumivaiheessa on Puolassa vuokraajan markkinat, sillä suurilla alan toimijoilla on paljon isoja, spekulatiivisia kiinteistöhankkeita menossa. Toisaalta halutuimmilla alueilla on iso pula tiloista ja tonteista.

 

Toimistotilojen vuokrat vaihtelevat suuresti - riippuen sijainnista ja kuinka moderni kohde on kiikarissa. Uuden toimistotilan vuokrataso Varsovassa voi olla yli 20€/m2 ja muissa isoissa kaupungeissa n. 11-17€/m2. Mikäli toimitilan tarve on 50-150m2, voi toimiston vuokrata helposti myös asuntomarkkinoilta.

 

Vuokrasopimus kaupallisilta toimijoilta on tyypillisesti monikymmensivuinen ja syytä luetuttaa asiaan erikoistuneella lakimiehellä. Pisin minkä olen nähnyt oli 184 sivua + liitteet.

Meillä on valmiit kontaktit alan toimijoihin ja kokemusta sekä toimistotilojen että tehdaskiinteistöjen etsinnästä sekä sopimusneuvotteluista. Voimme myös jakaa kontaktejamme ihan maksuttakin.

bottom of page