Search
  • tuomasasunmaa

Glass half-empty

Hanasaaren ruotsalais-suomalaisessa kulttuurikeskuksessa järjestettiin 27.11.2014 Tulevaisuusfoorumi, mihin meillä oli ilo saada kutsu osallistua. Seminaarin annista voisi kirjoittaa pitkähkönkin artikkelin, mutta Puolan suhteen olennaisin tiivistyy Deutsche Bankin entisen pääjohtajan Josef Ackermannin kommenttiin:

"Those countries will win who sees glass half empty".

Lause oli suunnattu suomalais-ruotsalaiselle yleisölle, ehkä pienenä piikkinä, who knows... mutta väittäisin että täällä Puolassa nälkä menestyä ja houkutella investointeja on kova - lasi ei ole lähelläkään täynnä.

Muita mielenkiintoisia puhujia Tulevaisuusfoorumissa olivat Björn Wahlroos, Jacob Wallenberg ja Alexander Stubb sekä tilaisuuden avauksen yhteydessä puhunut H.K.K. Ruotsin kruununprinsessa Victoria.

ackermann.png

Recent Posts

See All