top of page
Search
  • tuomasasunmaa

Skandinavian business in Poland

Alla linkki Skandinaavis-Puolalaisen kauppakamarin (SPCC) julkaisemaan yhteenvetoon skandinaavisesta busineksesta Puolassa.

Mielenkiintoista infografiikkaa suomalaisista ja skandinaavisista yrityksistä monessa eri kategorioissa. Mainittakoon, että Stora Enso on nb 1 veronmaksaja tässä rankingissa!

Tilastoista myös päivitystä suomalaisten yritysten lukumäärään Puolassa - jo pitkän aikaa on kuulunut monesti puhuttavan noin 200 yrityksestä. Aineiston mukaan Puolassa oli v.2017 320 suomalaistaustaista yritystä, ja varmasti sen jälkeen niitä on tullut 50 lisää (jos yksin meidän yritys on ollut mukana perustamassa yli 10 uutta yritystä..). Kun tähän lisätään jälleenmyyjäverkostojen kautta ja etänä operoivat, voidaan todeta Puolassa olevan aktiivisena n. 500 suomalaista yritystä.

https://www.spcc.pl/images/file/events_projects/2019/SPCC_broszura_ENG_WEB.pdf

bottom of page