top of page
Search
  • tuomasasunmaa

Poznanin alueen yritykset kiinnostuneita Suomesta

Saimme kunnian osallistua Poznanin alueen "Business Finlandin" eli kasvurahasto WPFR:n järjestämään "Doing business in Scandinavia" -seminaariin perjantaina 22.11.

Osallistujia oli noin kuutisenkymmentä, suurin osa eri yrityksistä laidasta laitaan - kävimme hyviä keskusteluja niin IT-yritysten, elintarvikevalmistajan, metallipajojen sekä pakkausvalmistajan kanssa. Useimmilla on joku Skandinavian maa "auki" mutta harvoilla vielä Suomen markkina. Alkuvuoden suunnitelmamme onkin katsoa saisimmeko myös Puola -> Suomi -yhteyttä auki; tällä hetkellä yrityksemme palvelee 95%:sti suomalaisia yrityksiä Puolan markkinoilla. Pidin tilaisuudessa puheenvuoron esitellen Skandinaavisen kauppakamarin, Spondeon sekä suomalaisten ja puolalaisten kulttuurieroja liiketoiminnassa..

bottom of page