Tervetuloa Puolaan!

Yrityksemme toimii Poznanissa ja palvelemme täältä käsin suomalaisia yrityksiä Puolaan ja Euroopan markkinoihin liittyvisssä toimeksiannoissa. Poznan on reilun puolen miljoonan asukkaan kaupunki Varsovan ja Berliinin puolivälissä, ja käymme säännöllisesti etenkin Varsovassa ja Pohjois-Puolassa eri projektien merkeissä. Tiimimme on tällä hetkellä seitsenhenkinen ja tyypillisesti meillä on koko ajan 10-15 projektia työn alla. 

Toiminta-ajatuksemme on tarjota käytännönläheistä palvelua, kädet savessa -asenteella. Jokaisella toimeksiannolla tulee olla selkeä tavoite ja joskus on tarpeen tehdä suunnanmuutoksia myös projektin jo ollessa käynnissä - toimimme ketterästi sekä läpinäkyvästi.

Puola on suuri ja kilpailtu markkina, eikä tänne ole välttämättä helppo tulla valtaamaan markkinaosuuksia. Huolellinen pohjatyö on siis syytä tehdä, ja ajoittain tulee tilanteita , jossa joudumme sanomaan suoraan että markkinoilletulo on riskinen operaatio ja vaatii syviä taskuja sekä kärsivällisyyttä. Asiakashaastattelut ovat aina tärkeä osa projektejamme.

Keskustelemme mielellämme Puolaan liittyvissä asioissa ja meiltä saa myös ilmaisia vinkkejä ja "ohjauspalvelua" tarpeen vaatiessa.