Yli 50 asiakasta v.2019!

January 14, 2020

Vuosi 2019 oli sopivan kiireinen - kun kolme messukeikkaa otetaan mukaan, niin avustimme yli 50:tä suomalaista yritystä Puolan markkinoilla. Projekteja oli jälleen laidasta laitaan: go-to market, markkinatutkimuksia, jälleenmyyjähakua, asiakkaiden kontaktointeja/liidigenerointia, myyntitunnusteluja, jälleenmyyjäverkoston luominen, mystery shopping, toimitilojen etsintä sekä konsultointiprojekteja (mm. lähetettyjen työntekijöiden verotus, rahoitus, yrityskauppa). Ilmaisia vinkkejäkin on annettu kuukausittain!

 

Rekrytoinnissa lopettelimme puolalaisten työntekijöiden etsimisen Suomeen. Tilanne on haastava; Puolassa on lähes täystyöllisyys ja ammattimiehistä tapellaan ympäri Eurooppaa ja Suomi on sijainniltaan hankala moneen muuhun maahan verrattuna. Voimme kuitenkin ohjata kiinnostuneita muutamille luotetuille toimijoille, ja toki teemme rekrytointia tuntipohjaisesti tarvittaessa.

 

Puolassa rekrytoituja titteleita olivat mm: Sales Manager, Sales coordinator, Sales Engineer, Country Manager, R&D Engineer, Field Engineer, Factory Workers, Quality Manager jne.. Kaikki haut tehdään tällä hetkellä hybridina eli työpaikkailmoituksen ja suorahaun yhdistelmänä. Viimeisessä insinöörihaussa tuli 60 hakemusta, joista yksikään ei edennyt haastatteluun vaan lähetimme asiakkaalle 3 suorahaulla löytynyttä.

 

Vuoden 2020 tavoitteena on ottaa hieman vähemmän projekteja sisään ja pilotoida palvelua puolalaisille asiakkaille, jotka ovat kiinnostuneita Suomen markkinoista. Kenties jotain aivan uuttakin luvassa!

Please reload

Hyödyllisiä Puola -linkkejä

June 17, 2014

1/1
Please reload

Recent Posts

April 22, 2020

March 14, 2020

January 14, 2020

Please reload