Kasvua
PUOLASTA?

+ (etä)rekrytointipalvelut

HUOM! JOS ETSITTE TIETOA LIITTYEN UKRAINAAN NIIN PUHELIMITSE HOITUU PARHAITEN!

Toivottavasti löydät täältä hakemaasi tietoa Puolan ja CEE-alueen markkinoista sekä yrityksestämme.

Avustimme v.2021 yli 35 yritystä niin Puolan kuin muun CEE-alueen markkinoilla sekä rekrytoinneissa paikallisesti Puolassa sekä Suomessa - ja myös cross-border. Liikevaihtotavoitteemme v. 2022 on 2m PLN+.​

13 hengen tiimimme on täällä Poznanissa sekä Lvivissä Ukrainan puolella valmiina käärimään hihat ja avustamaan teitä kasvamaan vaurastuvilla Keski- ja Itä-Euroopan markkinoilla.

Ota rohkeasti yhteyttä pienissäkin kysymyksissä - puhelimitse +48 514 615 048 tai tuomas@spondeo.fi Voit myös buukata 30min googlemeet -ajan tästä linkistä. 

SPONDEO LYHYESTI

2014.JPG
8 vuotta Puolan markkinoilla
Yli 120 asiakascasea Puolassa
12
12 ammattilaisen tiimi
Poznan: Varsovan ja Berliinin puolivälissä
Lviv: Länsi-Ukraina
 

PALVELUT

Projektinjohtopalvelua

Tarjoamme pitempikestoista projektinjohtopalvelua, missä otamme vastuun kokonaisuudesta tai määritellyistä tehtävistä. Aikaisempia projekteja ovat olleet esimerkiksi yrityskauppacaset, tehtaan perustaminen, liiketoiminnan käynnistäminen ja työntekijöiden leasing sekä toimiminen paikallisena yhteyshenkilönä / toimistona.

Konsultointi ja neuvonta

Yksittäiset konsultointitoimeksiannot liittyvät tyypillisesti uuden yrityksen perustamiseen, yrityskauppoihin, toimitilojen etsintään, työsopimuksiin, lakiasioihin tai riitatilanteisiin. Teemme myös kilpailutuksia. Kauttamme saa myös yhteystietoja paikallisiin toimijoihin siinä tapauksessa mikäli emme voi itse avustaa.

Screenshot 2022-02-21 at 12.38.26.png

Kasvupalvelut & go-to market

(Etä)Rekrytointi

Teemme uusasiakashankintaa sekä myyntiverkoston rakentamista kädet savessa -asenteella. Puolan lisäksi koko Euroopan markkinoilla, joko kertaprojektina tai jatkuvalla kk-maksulla. Kysy lisää referensseistä!

Go-to -market projekteissa yhdistämme markkinaselvitykseen aina asiakas- ja muut sidosryhmähaastattelut sekä suorat tapaamiset potentiaalisten asiakkaiden kanssa. 

Tiimillämme on aikaisempaa rekrytointikokemusta Puolasta yhteensä yli 25 vuotta ja etärekrytointia olemme tehneet jo usean vuoden ajan.

Teemme rekrytointia ja suorahakua niin Puolassa kuin Suomessakin. Asiakkaamme ovat niin tuotanto-, palvelu-, kuin IT sektorillakin. Tällä hetkellä lähes kaikki toimeksiannot toteutetaan suorahaku edellä.

 

UUTTA BLOGISSA

 

REFERENSSIT

Screenshot 2022-02-25 at 13.26.54.png
 

OTA YHTEYTTÄ

​Jätä yhteydenottopyyntö tai ota suoraan yhteyttä niin jutellaan lisää!

+48 514 615 048
+358 50 535 2525
tuomas@spondeo.fi